Evoea Fakturaservice AB

Evoea är vårt namn - låt oss skapa fruktbarhet för ditt företag

Vi är här för dina behov


På Evoea Fakturaservice AB har vi samlat tjänster som vi tycker att varje enskild företagare bör ha tillgång till. Genom vår långa erfarenhet så kan vi idag erbjuda kvalificerade faktura- och reskontraservicetjänster där vi med stort engagemang och med en tydlig profil hjälper dig som klient att få en enkel och klar överblick över dina fakturaflöden.  • Vår organisation, erfarenhet, struktur och teknik har gjort oss till ett av landets ledande företag inom området, om man ser till det antal fakturor som hanteras varje dag. 

  • Ett dedikerat team. För att garantera att samarbetet blir så effektivt som möjligt ställer vi upp med ett kundteam som ansvarar för samarbetets framgång. Teamet utformas utifrån uppdragets omfattning och kommer bemannas av personal med ett stort kunnande.

  • Full koll via webben. Våra kunder får tillgång till vår kundwebb där de får möjlighet att följa ärenden, se alla skapade fakturor och gjorda noteringar av handläggaren. På kundwebben kan man kommunicera direkt med våra handläggare via chatt, samt genom e-post. Här finns även möjlighet ta ut statistik och annan rapportering. 
Evoea Fakturaservice AB