Evoea Fakturaservice AB

Komplett service för dina fakturaflöden

Läs mer om våra tjänster

Fakturaservice

Ni sköter affärerna - vi sköter administrationen. Fakturaservice som anpassar sig utefter era förutsättningar, oavsett vilket system ni använder. Hela processen från utskriven faktura till att ni har pengar på kontot.

 • Tidsbesparande
  Vår fakturaservice frigör dyrbar tid. Ni lägger fokus på era affärer och vi sköter faktureringen. Enklare kan det inte bli.
 • Anpassningsbart
  Vår filosofi är att vara flexibla och anpassningsbara. Därför kan ni som kund hos oss använda er av vår fakturaservice oavsett vilket faktureringssystem ni använder. Kompabilitet med bland andra Visma, Fortnox, Navision och E-conomy.
 • Fokus på rätt sak
  Förutom att spara tid med vår fakturaservice så kommer ni också kunna fokusera bättre på er huvuduppgift, vilket gör ert företag mer professionellt. Ni fokuserar på det ni gör bäst och vi fokuserar på det vi gör bäst. 

Reskontraservice

En enkel lösning där ni skickar fakturan och vi sköter resten via ett automatiserat flöde.

 • Skräddarsytt
  Vi anpassar oss efter era förutsättningar oavsett vilket system ni använder. Kompabilitet med bland andra Visma, Fortnox, Navision och E-conomy.
 • Snabbare kassaflöde
  Vi följer konsekvent upp era fakturor.
 • Tidsbesparande
  Mer tid till er kärnverksamhet 

Kreditupplysning

Slipp onödiga kundförluster med enkla medel. Grundläggande tillvägagångssätt innan varje potentiell affär.

 • Kontroll
  Att kontrollera den ekonomiska situationen hos en potentiell kund, leverantör eller samarbetspartner är en av de viktigaste åtgärderna som en företagare bör vidta innan eventuella avtal eller kontrakt ingås för att försäkra sig om en lyckad affär.
 • Professionellt
  Att genomföra en kreditupplysning innebär också att ni som företagare agerar professionellt. En kreditupplysning innebär att ni tar era affärer på allvar.
 • Låg kostnad
  Till en låg kostnad, eller till och med fastpris, har ni genom Evoea Fakturaservice möjlighet att alltid genomföra en kreditupplysning - oavsett hur stor eller liten den potentiella affären är.

Juridik

Personlig juridisk hjälp i krångliga situationer. Vi hjälper till med alltifrån fordringstvister till avtalsrätt.

 • Trygghet 
  Möjligheten till att ha en egen bolagsjurist till hands är det många företagare som önskar, men väldigt få har. Våra jurister finns tillgängliga för hjälp med alltifrån avtalsskrivningar till tvister i domstol. 
 • Personligt 
  All kontakt sker med en personlig jurist som har koll på just er verksamhet. Detta dessutom till en ekonomiskt försvarbar kostnad. Hos oss ska ni som företagare aldrig behöva väga en fråga mot en kostnad! 
 • Kompetens 
  Våra jurister är specialiserade på affärsjuridik med djup kunskap inom bland annat bolagsrätt, affärsrätt, avtalsrätt, entreprenadjuridik och processrätt. 

Beställ våra tjänster

Vänligen uppge dina kontaktuppgifter och vi återkommer till dig så snart vi kan.

Evoea Fakturaservice AB